Cateringservice in Tiel

Kies voor San Tiago Steakhouse

Zoekt u een geschikte cateringservice voor uw bedrijfsfeest of voor op uw verjaardag? Kies voor San Tiago Steakhouse in Tiel en u stelt niemand van uw gasten teleur. Wij bieden de lekkerste catering voor speciale gelegenheden met heerlijk mals vlees, verse vis en goede bijgerechten.

Op locatie

Houdt u een feest in de omgeving van Tiel, Rotterdam, Gorinchem of Dordrecht? Dan verzorgen wij de catering graag voor u. Zo hoeft u zich er geen zorgen over te maken of iedereen nog wel voorzien is van een lekker hapje. San Tiago Steakhouse staat bekend om de heerlijkste grillgerechten, maar wanneer u andere wensen heeft, kunt u die uiteraard gewoon aan ons
doorgeven. Ook voor andere vleesgerechten, heerlijk verse vis en de lekkerste salades bent u bij ons namelijk aan het goede adres.

Arrangementen

Indien u graag een bedrijfsborrel of feest organiseert op onze locatie, is dat ook mogelijk. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om San Tiago Steakhouse af te huren of deels af te huren. Dat is mogelijk voor groepen tot 75 personen. Wij bieden verschillende arrangementen aan voor dit soort gelegenheden. Op maandag zijn wij gesloten, maar wel beschikbaar voor evenementencatering. U kunt dan uiteraard ook bij ons terecht. Belt u gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in de cateringservice van San Tiago Steakhouse? U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. Dat kunt u simpel doen door te bellen naar 0344-654821. Wij kunnen op elke dag van de week uw catering verzorgen. Bel even om te vragen naar de exacte mogelijkheden.