Spareribs afhalen

bij Tiel bij San Tiago Grillspecialist

Heeft u geen zin of tijd om te koken maar wilt u wel lekker thuis eten? Kies dan voor de afhaalservice van restaurant San Tiago in Tiel. Kiest u ervoor om heerlijke spareribs af te halen?
Of gaat u liever voor een visgerecht? Onze gerechten zijn van de beste kwaliteit en wij bieden zeker waar voor uw geld. Kom snel eens langs om iets te proeven.

Hoe werkt bestellen bij San Tiago?

Bestellen en afhalen bij San Tiago Steakhouse in Tiel gaat ontzettend makkelijk en kost weinig moeite. In tegenstelling tot veel andere restaurants, hanteren wij geen andere menukaart voor onze afhaalservice, maar kunt u kiezen uit alle gerechten die ook op onze normale menukaart staan. Datbetekent dat u een hele ruime keuze heeft uit diverse vlees-, vis- en kipgerechten. Ook voor de lekkerste voorgerechten en bijgerechten bent u bij ons op de juiste plaats. Vegetariërs worden uiteraard niet achtergesteld: u vindt op onze menukaart een breed aanbod aan vegetarische gerechten. Alle gerechten worden bereid in onze open keuken. Dan spreekt het voor zich dat wij werken met verse producten en dat wij goede hygiëne zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Wilt u de heerlijkste gerechten, waaronder onze spareribs, afhalen bij San Tiago Steakhouse in Tiel? Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 13.00 uur tot 22.00 uur. Binnen die tijden kunt u er ook voor kiezen om de maaltijden bij ons af te komen halen. Om gerechten te bestellen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0344-654821. Wij staan u graag te woord.