San Tiago Grillspecialist heeft plaats voor groepen tot 75 personen.

Dinsdag t/m donderdag ONBEPERKT ETEN! van ons LOPEND BUFFET.
Per persoon €29,95 euro
Kinderen tot 12 jaar €16,95 euro
Kinderen onder de 3 jaar GRATIS

Kom gezellig eten bij grillspecialist San Tiago, afhalen is ook mogelijk.


All you can eat spareribs

Geniet van het heerlijke all you can eat buffet bij San Tiago Steakhouse in Tiel. Wij bieden een heerlijke selectie aan verse gerechten waar u van blijft eten.

Bent u een grote eter? Of vindt u het simpelweg leuk om van verschillende gerechten een hapje te proeven? Kies dan voor het buffet van San Tiago Steakhouse in Tiel. Bij ons kunt u genieten van all you can eat spareribs en veel meer lekkere gerechten! Wij koken met passie en dat proeft u ongetwijfeld terug.

Onze buffetten

Bij onze buffetten kunt u eten zoveel als u wilt. De buffetten worden continu aangevuld dus honger krijgt u ongetwijfeld niet. Ons verse vlees is heerlijk en van perfecte kwaliteit. Vooral de spareribs vallen bij veel vleeseters goed in de smaak: het vlees is heerlijk mals en precies goed gekruid.

Spareribs is echter niet het enige wat u bij ons kunt eten. In onze buffetten vindt u twee soorten soep, vijf soorten vlees, vier soorten kip en diverse visgerechten. Bent u vegetarisch? Geen zorgen, onze kok gaat graag voor u aan de slag met de lekkerste vegetarische gerechten. Daarnaast zijn er diverse sauzen, salades en rijst en friet. Heeft u na dit alles nog steeds een gaatje over? Kies dan voor één van de heerlijke nagerechten. We hebben de keuze uit onder andere fruit, cake en ijs.

Wij bieden het lopend buffet aan van dinsdag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 22.00 uur. Om verzekerd te zijn van een tafeltje, raden wij u aan te reserveren voor het buffet. Dat kan door te bellen naar 0344-654821 of door het formulier op onze website in te vullen. Komt u snel genietenvan onze all you can eat spareribs en andere lekkere gerechten?

Menukaart

Bekijk hier onze San Tiago menukaart

Bekijk de menukaart